УАФ провела виконком асоціації: організація прийняла два важливих рішення

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
161
0 голосів
УАФ провела виконком асоціації: організація прийняла два важливих рішення
Будинок футболу. Фото: УАФ
Виконком Української Асоціації футболу ухвалив рішення щодо збільшення щомісячних виплат на розвиток футболу на обласному рівні та про виплату бонусів для олімпійської та національної збірних.

Нещодавно відбувся виконком Української Асоціації футболу, де організація ухвалила два рішення.

УАФ вирішила збільшити розмір щомісячних виплат на розвиток футболу на обласному рівні. Тепер кожна з обласних асоціацій щомісяця буде отримувати по 150 тисяч гривень замість 100.

Також було ухвалено рішення про виплату бонусів для головної збірної України та команди U-23 за вирішення турнірних завдань у відбіркових циклах, повідомляє ТаТоТаке.

Зазначається, що бонуси для олімпійців були обіцяні попереднім керівництвом УАФ, але досі не виплачені.

  • Завдяки виходу в півфінал Євро-2023 (U-21) збірна України отримала право зіграти на Олімпіаді-2024.
  • Команда Руслана Ротаня потрапила у групу В, де також значаться Аргентина, Марокко та представник Азії, який поки ще не визначений.
  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.
  • Нещодавно в УАФ прийняли рішення відкликати місце України у виконавчому комітеті УЄФА та таким чином позбавити Павелка членства у Виконкомі Союзу.