«Без нього не обійшлось»: журналіст розрив, хто зіграв ключову роль у трансфері Сидорчука із Динамо до Вестерло

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
317
0 голосів
«Без нього не обійшлось»: журналіст розрив, хто зіграв ключову роль у трансфері Сидорчука із Динамо до Вестерло
Артем Франков. Фото: Google
Колишній головний редактор щотижневика «Футбол» Артем Франков сміливо заявив, що трансфером Сергія Сидорчука займався агент Сергій Серебренніков, який має дуже хороші зв'язки у Бельгії.

Артем Франков вважає, що швидкий трасфер Сергія Сидорчука до бельгійського Вестерло, то справа рук його тезки, колишнього півзахисника київського Динамо кінця 90-х, початку нульових років минулого століття Сергія Серебреннікова.

«Здається, без Серебреннікова не обійшлося. А це ще й Шаблій.

Втім, яка різниця. Пішов гравець-епоха (як людина - розумаха і лідер за всіх його ігрових недоліків). Хто натомість – ось питання», – написав Франков на своїй сторінці в Телеграм.

  • Сергій Сидорчук перейшов у Динамо із запорізького Металурга взимку 2013 року.
  • Починаючи з сезону 2013/14, Сидорчук виступав за першу команду Динамо. Всього хавбек провів за столичний клуб 327 поєдинків: 21 гол, 21 результативна передача.
  • З Динамо Сидорчук тричі ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав національний Кубок, а також п’ять разів ставав володарем Суперкубка країни.
  • Вестерло після шести зіграних матчів у чемпіонаті Бельгії посідає 15-ту сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі один набраний пункт.