УАФ підозрює Металіст і Кремінь в договірному матчі: клуб із Кременчука відповів на звинувачення

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
83
0 голосів
УАФ підозрює Металіст і Кремінь в договірному матчі: клуб із Кременчука відповів на звинувачення
ФК Кремінь. Фото: instagram клубу
Директор Кременя Андрій Філь прокоментував інформацію, що УАФ розпочала перевірку матчу Першої Ліги проти Металіста (1:2) на предмет можливого договірного поєдинку.

У суботу, 26 квітня, Металіст обіграв Кремінь (2:1) в шостому турі групи вибування української Першої ліги.

Новий голова Комітету з етики та чесної гри асоціації Андрій Давиденко розпочав перевірку за фактом можливого впливу або маніпулювання на результат матчу.

Директор Кременя Андрій Філь в ексклюзивному інтерв’ю «УФ» прокоментував інформацію:

«Президент клубу сказав, що ми у неділю йдемо на детектор брехні. Я, як директор клубу, головний тренер команди Ігор Климовський і воротар Арсеній Коркодим. Ми будемо відповідати на питання, чи були якісь домовленості щодо цього матчу. Ми після гри розбиралися з цією ситуацією, були серйозні розмови.

Це дуже неприємно. Я не розумію, як наш воротар може пропускати в таких епізодах. Ми самі добровільно йдемо на детектор брехні і результати відправимо в УАФ. Маємо дуже великі питання саме до голкіпера. Тому ми повністю відкриті і готові співпрацювати з УАФ».

  • Металіст посідає 14-те місце у таблиці, маючи 25 очок. У наступному турі 4 травня команда на виїзді повинна зіграти проти запорізького Металурга.
  • Кремінь знаходиться на 20-й сходинці із 17 балами в активі. 4 травня колектив має вдома прийняти хмельницьке Поділля.