Легендарний тренер звинуватив московський ЦСКА у підкупі суддів в переможному Кубку УЄФА: що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
475
2 голоси
Легендарний тренер звинуватив московський ЦСКА у підкупі суддів в переможному Кубку УЄФА: що сталося
Гі Ру. Фото: Google
Відомий французький тренер Гі Ру розповів, що московський ЦСКА підкупив арбітрів під час чвертьфінального протистояння з Осером у Кубку УЄФА 2004/05.

Гі Ру, який у сезоні 2004/05 разом з Осером виступав у Кубку УЄФА, стверджує, що у першому поєдинку чвертьфіналу турніру представники московського ЦСКА підкупили суддю гри проти його команди дорогим годинником.

«Нас пограбували у чвертьфіналі Кубка УЄФА росіяни. Московський ЦСКА підкупив арбітра. Після першого матчу в Москві у мене виникли підозри та я попросив хлопця з нашої команди перевірити сумки арбітрів. Він повернувся до мене блідий і сказав: «Є прекрасний годинник з рубінами». 

У мене було десять хвилин на ухвалення рішення. Я міг стати людиною, яка спровокувала скандал, а не провела 894 матчі в чемпіонаті Франції і вивела Осер в Європу. Я не ухвалив правильного рішення. Я промовчав», – сказав Гі Ру у коментарі Le Figaro.

Нагадаємо, що ЦСКА розгромив Осер в росії з рахунком 4:0, а у Франції поступився – 0:2. У півфіналі москвичи здолали італійську Парму (3:0 та 0:0), а у фіналі обіграли португальський Спортінг – 3:1.