Не тільки Де Дзербі: Ліверпуль розглядає ще одного екстренера Шахтаря на заміну Клоппу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
127
1 голос
Не тільки Де Дзербі: Ліверпуль розглядає ще одного екстренера Шахтаря на заміну Клоппу
Пауло Фонсека. Фото: Google
Колишній головний тренер українського Шахтаря з Донецька та чинний керманич французького Лілля Паулу Фонсека є одним із основних кандидатів на заміну Юргена Клоппа в Ліверпулі.

Чутки довкола наступника Юргена Клоппа в Ліверпулі є однією з найбільш обговорюваних тем в англійських спортивних ЗМІ. За інформацією порталу Anfield Watch, новим головним менеджером червоних може стати португалець Пауло Фонсека.

За інформацією джерела, керівництво червоних вражене успіхами фахівця у французькому чемпіонаті і вже мало з ним неофіційні переговори на яких обговорювалося можливе підписання трудової угоди. 

Кандидатура Фонсеки виникла на фоні того, що із запрошенням тренера лісабонського Спортінга, іншого португальського фахівця Рубена Аморіма, є певні проблеми: він має пропозицію від іншого клубу з АПЛ – лондонського Вест Хема.

Нагадаємо, що Фонсека очолив Лілль у 2021 році. До того Пауло працював у низці португальських клубів, українському Шахтарі з Донецька та італійській Ромі з Рима.

Зауважимо, що раніше англійські журналісти неодноразово повідомляли, що Ліверпуль активно приглядається до іншого колишнього наставника Шахтаря Роберто Де Дзербі.

  • Пауло Фонсека працював у Шахтарі з 2016-го по 2019 роки, вигравши три чемпіонства, три Кубка і один Суперкубок України.
  • Португалець є останнім спеціалістом, який виводив «гірників» до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Сталося це у сезоні 2017/18 років.