«Удар під дих»: журналіст розкритикував можливе призначення екстренера Шахтаря в Ліверпуль замість Клоппа

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
62
1 голос
«Удар під дих»: журналіст розкритикував можливе призначення екстренера Шахтаря в Ліверпуль замість Клоппа
Роберто Де Дзербі. Фото: Google
Журналісти з Великої Британії продовжують активно обговорювати тему наступника головного тренера Ліверпуля Юргена Клоппа. Одним з головних кандидатів на посаду нового керманича червоних називають Роберто Де Дзербі. Та не всі у захваті від кандидатури італійця.

Метт Тілен пророкує Ліверпулю ледь не руїну, після того, як влітку команду залишить теперішній тренер команди Юрген Клопп. Англійський журналіст вважає, що знайти гідну заміну німцю буде дуже складно, а кандидатура керманича Брайтона Роберто Де Дзербі, якого, ніби, активно зазивають на «Енфілд» червони не підходить.

«Можливо, це тільки моя думка, але перехід від Клоппа до Де Зербі це, як удар під дих. Проблема Ліверпуля полягає в тому, що знайти менеджера, який хоча б наближається до рівня Клоппа, буде майже неможливо. 

Юрген один з найкращих у світі. На рівні таких спеціалістів, як Карло Анчелотті або Пеп Гвардіола, а вони навряд чи будуть доступні влітку», – йдеться в матеріалі Givemesport.

  • Ліверпуль після 28 турів займає другу сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи рівну кількість очок з поточним лідером, лондонським Арсеналом – по 64.
  • Брайтон Де Дзербі тримається на восьмому щаблі.
  • Роберто Де Дзербі працював з Шахтарем у сезоні 2021/2022 років. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну італієць залишив свою посаду в донецькому клубі.
  • У вересні 2022 року італійський фахівець очолив Брайтон. Його контракт з «чайками» чинний до літа 2026-го.