«Якщо є докази, нехай ідуть до суду»: тренер Хуста відповів Циганику, який звинуватив клуб у «грі на контору»

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
400
0 голосів
«Якщо є докази, нехай ідуть до суду»: тренер Хуста відповів Циганику, який звинуватив клуб у «грі на контору»
Ігор Циганик, фото: Google
Головний тренер Хуста Володимир Циткін прокоментував звинувачення журналістів Володимира Звєрова та Ігоря Циганика у нібито договірному матчі закарпатської команди з Прикарпаттям.

Тренер Хуста Володимир Циткін розкритикував журналістів Звєрова та Циганика. Ігор раніше відкрито заявив, що поєдинок п’ятого туру Першої ліги між Прикарпаттям та Хустом був «зіграний на контору» (7:0).

«Я щось чув, але не читав і не дивився детально про це. Я не дивлюся Циганика, а тим паче Звєрова, якого не знаю і не чув. 

Ми розібрали цю гру, у нас були ігрові та психологічні проблеми, а також деякі інші. Циганик вже багато років у футболі, а хто той інший – я ніколи про нього не чув».

Циткін також дав пораду журналістам відкрити судову справу.

«Я з кореспондентами практично не спілкуюсь і не читаю, що вони пишуть чи кажуть, бо у нас дуже мало серйозних спортивних журналістів. Більшість – такі як Циганик, можна навіть з маленької літери написати. Якщо у них є докази, то нехай ідуть до суду. Це кримінальна справа і нехай займаються вже далі.

Якщо вони щось доведуть, то я перший піду у в’язницю. З дурнем не можна сперечатися, бо ти опускаєшся на його рівень, а я не хочу опускатися до їхнього рівня. Нехай вони займаються, чим хочуть, а я роблю свою справу», – сказав Циткін в коментарі для «Українського Футболу».

  • Після шести зіграних турів в Першій лізі Прикарпаття та Хуст посідають сьоме та восьме місце відповідно.