Безус відреагував на страшну травму, через яку достроково завершив сезон: Яремчук підтримав ексфорварда Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1754
1 голос
Безус відреагував на страшну травму, через яку достроково завершив сезон: Яремчук підтримав ексфорварда Динамо
Роман Безус. Фото: Google
Український хавбек кіпрської Омонії Роман Безус особисто прокоментував своє пошкодження, запевнивши, що жодних шансів на швидке відновлення немає.

До зустрічі в новому сезоні. Роман Безус підтвердив, що в нього дійсно важка травма (розрив ахілла) і він вже на сто відсотків завершив поточну кампанію у чемпіонаті Кіпра.

«Для мене сезон закінчився раніше. Так сталося. Я повинен зіткнутися з цією проблемою і вийти з неї кращим і сильнішим. Я вірю.

Дорогі вболівальники і друзі, сім'я, я дуже вдячний за вашу підтримку і віру в мене протягом сезону і зараз. Я хотів би попросити вас про одне, щоб ви підтримували, вірили і любили Омонію, моїх партнерів по команді. Навіть коли будуть важкі моменти, ви будете потрібні їм, щоб зробити цей сезон особливим. Я вірю в це», – написав хавбек на своїй сторінці в Інстаграмі.

На халепу Романа відреагули в мережі не тільки пересічні фани Омонії, а й друзі-футболісти та люди з навколофутболу.

pankov_agent: «Якщо я це пройшов, то ти точно це зробиш».

r.yaremchuk: «❤️❤️❤️❤️».

zoryalondonsk: «Повертаємося сильнішими! 💪».

  • Роман Безус у нинішньому сезоні відіграв за Омонію 38 поєдинків в усіх офіційних турнірах: 14 голів, десять результативних передач.
  • За три тури до кінця чемпіонату Кіпру Омонія посідає третє місце в чемпіонській групі, поступаючись трьома очками АЕКу і чотирма балами АПОЕЛу.