«‎Думаю, що Луческу шкодує»: Циганик розповів про депресію екстренера Динамо та Шахтаря

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
380
1 голос
«‎Думаю, що Луческу шкодує»: Циганик розповів про депресію екстренера Динамо та Шахтаря
Мірча Луческу. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик висловився щодо відходу Мірчі Луческу з посади головного тренера київського Динамо та майбутнього румунського фахівця.

Ігор Циганик розповів, що свого часу Мірча Луческу казав йому, що не хоче продовжувати тренувальну діяльність.  

«Перед тим як очолити Динамо в Луческу була депресія. Ми з ним спілкувались і були моменти, коли я чув, що він вже не хоче тренувати. Він в цьому чесно зізнавався, бо він тоді був близький, щоб стати спортивним чи технічним директором бухарестського Рапіда чи Динамо». 

Також журналіст зізнався, що, на його думку, колишній тренер Динамо та Шахтаря може очолити Бешикташ.

«Я думаю, що він шкодує, що так емоційно пішов з Динамо після поєдинку з Шахтарем. В мене чомусь таке переконання. Можливо, він чекав, що його будуть переконувати і вмовляти, але цього не сталось. Він ще хоче потренувати, тому я не виключаю, що він може опинитись в Бешикташі», – заявив Циганик в ефірі «Циганик Live».

Раніше Луческу повідомив, коли повернеться до тренерської діяльності.

  • Нагадаємо, що останнім місцем роботи Мірчі Михайловича було київське Динамо (2020-2023). Також румун відомий за своєю роботу на чолі донецького Шахтаря(2004-2016).
  • В Україні фахівець всього виграв 25 трофеїв: дев'ять чемпіонатів України, сім національних Кубків та вісім Суперкубків країни, а також Кубок УЄФА.