«Рахунок мав бути зовсім іншим»: Артета прокоментував поразку Арсенала в грі проти Астон Вілли

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
471
0 голосів
«Рахунок мав бути зовсім іншим»: Артета прокоментував поразку Арсенала в грі проти Астон Вілли
Мікель Артета. Фото: Google
Арсенал вдома програв Астон Віллі (0:2) у рамках 33-го туру АПЛ – головний тренер лондонців Мікель Артета прокоментував поразку своїх підопічних.

У неділю, 14 квітня, Арсенал у домашньому поєдинку поступився Астон Віллі (0:2) у рамках 33-го туру АПЛ та втратив шанс вирватися на перше місце в турнірній таблиці.

Після матчу головний тренер лондонців Мікель Артета підбив підсумки гри:

«Ми дуже розчаровані та засмучені тим, як ми грали в першому таймі, кількістю створених нами моментів і ситуацій, тим, наскільки ми домінували, і, очевидно, рахунок мав бути зовсім іншим. Ми не використали це, і в другому таймі нам треба було набагато більше сил, щоб отримати імпульс.

Це була практично рівна гра, і ми знизили рівень. Вони підвищили його, і ми пропустили дуже погані голи, які вартували нам перемоги», – заявив наставник лондонців на післяматчевій пресконференції.

  • Арсенал має у своєму активі 71 бал та займає друге місце у турнірній таблиці АПЛ. Відставання від Манчестер Сіті складає два очки.
  • У наступному турі команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Вулверхемптона. Поєдинок заплановано на 20 квітня. Початок гри о 21:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 32 матчі в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.