Вернидуб агресивно відреагував на запитання журналіста: що розізлило тренера Кривбасу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
467
0 голосів
Вернидуб агресивно відреагував на запитання журналіста: що розізлило тренера Кривбасу
Юрій Вернидуб. Фото: Google
Львівський Рух у домашньому поєдинку зіграв внічию з криворізьким Кривбасом – тренер гостей Юрій Вернидуб після гри агресивно відреагував на запитання журналіст.

У матчі 24-го турі чемпіонату України львівський Рух приймав у домашньому поєдинку криворізький Кривбас. Поєдинок завершився бойовою нічиєю (1:1).

На післяматчевій пресконференції Юрія Вернидуба спитали щодо претензій тренера до арбітра під час гри, однак наставник криворіжців доволі агресивно відреагував на запитання:

«Чого ви мені постійно такі запитання ставите? Ну були претензії, але я що – нагрубив комусь? Ви не шукайте в мене цього, я їх суддів не чіпаю. Досить з мене демона якогось робити. Тільки я критикував? А Віталій Пономарьов не робив цього?

Рахунок 1:1, рівна гра, десь справедливий рахунок. Десь забракло концентрації, але обидві команди награли на цей результат. Для нас це невдалий результат», – сказав Вернидуб.

  • Нічия опустила Кривбас на третє місце в турнірній таблиці з 48 очками в активі.
  • У наступному матчі чемпіонату України клуб зіграє у виїзному поєдинку проти Чорноморця. Гру заплановано на 20 квітня. Початок о 15:30.