«Шукали свої шанси в контратаках»: Шовковський прокоментував перемогу Динамо над Олександрією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
85
0 голосів
«Шукали свої шанси в контратаках»: Шовковський прокоментував перемогу Динамо над Олександрією
Олександр Шовковський. Фото: Google
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський прокоментував перемогу киян у матчі 24-го туру чемпіонату України проти Олександрії Руслана Ротаня.

У матчі 24-го турі чемпіонату України Олександрія з однойменного міста у домашньому поєдинку поступилася київському Динамо (0:1).

Олександр Шовковський прокоментував переможний результат своїх підопічних:

«Ми добре підготувалися до суперника, розуміли, як він гратиме, і розуміли, за рахунок чого ми можемо реалізувати свої сильні якості. У нас були можливості для реалізації моментів, які ми створили. На жаль, не забили. Потім одна жовта картка, одразу за нею – друга, і це перевернуло гру з ніг на голову.

Треба було терпіти, перебудовуватися, проводити певні зміни і потім шукати свої шанси в контратаці. Хочу подякувати хлопцям за їхнє старання, бійцівські якості та готовність відпрацьовувати за свого партнера по команді. Так виграються матчі. І не тільки матчі», – заявив СаШо на післяматчевій пресконференції.

  • Команда Шовковського продовжила свою безпрограшну серію у чемпіонаті до 12 ігор.
  • У Динамо наразі 48 балів та друге місце в українській Прем'єр-лізі.
  • Київський клуб 17 квітня дограватиме матч проти ужгородського Минаю у формально виїзній грі. Поєдинок розпочнеться о 15:00.