Заглембє офіційно назвав ім’я наступника Хацкевича: помічником тренера став колишній гравець Металіста

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
782
1 голос
Заглембє офіційно назвав ім’я наступника Хацкевича: помічником тренера став колишній гравець Металіста
Марек Сагановски. Фото: ФК Заглембє
Новим головним тренером Заглембє став Марек Сагановскі. До свого штабу наступник Олександра Хацкевича запросив ексгравця харківського Металіста Северина Ганцарчика.

Не минуло й доби. Мова про тренерську перестановку у польському Заглембє. Сьогодні стало відомо, що клуб із Сосновця припинив співпрацю з білоруським фахівцем Олександром Хацкевичем, й от – вже відомо ім’я його наступника. 

Новим тренером Заглембє став Марек Сагановскі, який підписав контракт з аутсайдером польського Дивізіону 1 до кінця червня 2025 року з опцією продовження на рік. Про це повідомила пресслужба Заглембє. 

Зауважимо, що до штабу Сагановського увійшов добре відомий українським уболівальникам Северин Ганцарчик, який також працював і з Хацкевичем.

  • Після 25-ти турів Заглембє перебуває на останньому, 18-му місці у турнірній таблиці польського Дивізіону 1, маючи в активі 13 очок.
  • У наступному турі команда з Сосновця на виїзді зіграє з Термаліцею. Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок гри о 16:00 за київським часом.