Мудрик і неймовірна перестрілка: Челсі вирвав перемогу над МЮ у матчі з сімома голами, хет-триком і пенальті

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
958
2 голоси
Мудрик і неймовірна перестрілка: Челсі вирвав перемогу над МЮ у матчі з сімома голами, хет-триком і пенальті
Мудрик, Челсі - МЮ. Колаж: Sport-express.ua
Челсі на «Стемфорд Брідж» обіграв Манчестер Юнайтед (4:3) в рамках 31-го туру англійської Прем’єр-ліги. Михайло Мудрик провів на полі 71-ну хвилину.

Челсі шокував МЮ вже на четвертій хвилині гри. Конор Галлахер чудово зіграв на добиванні в штрафному майданчику та відправив м'яч у сітку воріт Онана.

Подвоїли превагу сині на 19-й хвилині, коли Палмер реалізував пенальті за фол на Кукурельї. Зазначимо, що саме Мудрик віддавав передачу на іспанця.

Але МЮ відігрався ще до перерви. Спочатку Гарначо скористався помилкою захисника Челсі, відквитавши один м’яч, а потім Фернандеш ударом головою не залишив шансів Петковичу – 2:2.

На 67-й хвилині МЮ вийшов вперед – дубль оформив Гарначо після шикарної передачі Антоні. Майже відразу після пропущеного голу Почеттіно зняв із гри Мудрика, випустивши замість українця Стерлінга. 

Вже у компенсований час нерви у гравців «червоних дияволів не витримали» і вони сфолили у власному штрафному. Палмер реалізував пенальті, а потім хет-триком приніс синім перемогу у суперматчі.

АПЛ, 31-й тур

Челсі – Манчестер Юнайтед – 4:3

Голи: Галлахер, 4, Палмер (пен), 19,  90+10, 90+11 – Гарначо, 34, 67, Фернандеш, 39

  • Челсі із 43 пунктами піднявся на десяте місце в турнірній таблиці АПЛ, «червоні дияволи» мають в активі 48 очок та йдуть шостими.
  • У наступному турі Челсі зіграє на виїзді проти Шеффілд Юнайтед, а МЮ прийме Ліверпуль. Обидва матчі пройдуть 7 квітня.
  • Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за Челсі 32 матчі у всіх офіційних турнірах: шість голів, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця в 35 мільйонів євро.