Хацкевич втратив контроль над Заглембе: тактику на матч готували футболісти – тренер зробив неоднозначну заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
352
1 голос
Хацкевич втратив контроль над Заглембе: тактику на матч готували футболісти – тренер зробив неоднозначну заяву
Олександр Хацкевич та Заглембє. Колаж: Goal.pl
Вчора, 1 квітня, у поєдинку 25-го туру польського Дивізіону 1 Заглембе із Сосновця, який тренує екснаставник київського Динамо Олександр Хацкевич, програло Катовіце з рахунком 0:4. Сам фахівець відзначився неоднозначною заявою.

У неділю, 1 квітня, Заглембе із Сосновця розгромно програло Катовіце на власному полі (0:4).

Олександр Хацкевич після гри шокував присутніх на пресконференції, коли заявив, що футболісти його команди самостійно визначалися з тактикою на матч.

«Те, що я не сказав би сьогодні, виглядатиме як виправдання. Після зустрічі з Лехією я сказав команді, що не тільки я несу відповідальність за результат. Сьогодні склад був заздалегідь обговорений перед грою, і футболісти самі визначили свою стратегію на гру».

Білоруський фахівець додав, що у складі команди є футболісти, які просто не хочуть демонструвати весь свій рівень.

«Чесно кажучи, я не знаю, який був план, тому що я був за закритими дверима. Уже всі футболісти зіграли в цих матчах. Деякі футболісти можуть, але не хочуть, а є ті, хто хоче і не може», - наводить слова Хацкевича goal.pl.

Проте на цьому скандальна пресконференція колишнього наставника Динамо не завершилась. Хацкевич надав адресу своєї електронної пошти і попросив журналістів та вболівальників надіслати план гри на наступний матч із ФК Термаліка. 

«Так що є шанс... пограти в Football Manager у реальному житті», – пише джерело.

  • Заглембе перебуває на останньому, 18-му місці - 13 балів.
  • У наступному турі команда із Сосновеця на виїзді зіграє з ФК Термаліка. Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок гри о 16:00 за київським часом.
  • Хацкевич ще не здобув жодної перемоги в офіційних матчах на чолі Заглембе.