«Суддя прийняв правильне рішення»: тренер Руху прокоментував перемогу над ЛНЗ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
206
0 голосів
«Суддя прийняв правильне рішення»: тренер Руху прокоментував перемогу над ЛНЗ
Віталій Пономарьов. Фото: Google
У матчі 22-го турі чемпіонату України львівський Рух здобув перемогу у домашньому поєдинку черкаський ЛНЗ – головний тренер львів'ян Віталій Пономарьов прокоментував результат.

Львівський Рух у домашньому поєдинку переграв (2:0) черкаський ЛНЗ у матчі 22-го турі чемпіонату України завдяки голу на останніх хвилинах.

Головний тренер львів'ян Віталій Пономарьов прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Складна гра. Ми готувались до складної гри - вона такою і вийшла. Я подякував хлопцям, що вони зуміли вирвати цю перемогу. Нехай вона буде з пенальті, нехай на 90+2 хвилині. Але такі матчі потрібні. Для росту команди вони дуже важливі. Ми не грали з тою інтенсивністю, з якою ми хотіли грати.

Одразу було зрозуміло, що це пенальті, адже там була боротьба. Важко було сказати, чи стовідсотковий пенальті. Суддя прийняв правильне рішення. Дуже хочеться, щоб хлопці мали такий досвід і вигравали такі матчі», – заявив наставник на післяматчевій пресконференції.

  • Львів'яни продовжили свою безпрограшну серію у чемпіонаті до п'яти ігор.
  • Нічия залишила Рух на п'ятому місці в турнірній таблиці з 39 очками в активі.
  • У наступному матчі чемпіонату України львівський клуб зіграє формально на виїзді проти Шахтаря. Гру заплановано на 7 квітня. Початок о 18:00.