«Я мрію про вихід до Ліги чемпіонів»: конкурент Довбика назвав головну задачу Жирони у нинішньому сезоні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
99
0 голосів
«Я мрію про вихід до Ліги чемпіонів»: конкурент Довбика назвав головну задачу Жирони у нинішньому сезоні
Крістіан Стуані. Фото: Google
Жирона вдома обіграла Бетіс із рахунком 3:2 у поєдинку 30-го туру Ла Ліги – форвард каталонської команди Крістіан Стуані прокоментував перемогу.

У матчі 30-го туру іспанської Ла Ліги Жирона у домашньому поєдинку переграла Бетіс із рахунком 3:2 – дубль оформив Артем Довбик, проте переможний гол забив Крістіан Стуані.

Уругвайський форвард каталонців прокоментував перемогу та назвав головну задачу команди у нинішньому сезоні:

«Забити переможний гол наприкінці – це унікальне відчуття. Важливо, що ми добре зіграли та взяли три очки. Щодо мене, то я намагаюся показати максимум у свої хвилини на полі. Я знаю, чим мій досвід може допомогти команді.

Я мрію про вихід до ЛЧ саме з Жироною, де я провів стільки часу. Для нас це історичний сезон, і ми маємо закінчити його у зоні Ліги чемпіонів», – сказав Стуані в коментарі для AS.

Зазначимо, що Артем Довбик став другим гравцем в історії каталонського клубу, який забив 16+ голів за сезон у Ла Лізі після Крістіана Стуані (21 гол у сезоні 2017/18 та 19 – у сезоні 2018/19).

  • Жирона йде третьою в турнірній таблиці Ла Ліги, маючи 65 залікових пунктів за 30 турів.
  • Крістіан Стуані у нинішньому сезоні провів 33 поєдинки, у яких 13 голів та віддав дві результативні передачі.
  • В наступному турі 13 квітня Жирона в гостях зустрінеться з Атлетіко у 31-му турі чемпіонату.
  • Вболівальники каталонців прокоментували гру Артема Довбика та Віктора Циганкова за каталонську Жирону у поєдинку 30-го туру Ла Ліги проти Бетіса (3:2).
  • Перший тренер нападника національної збірної України Артем Довбика Олексій Блоха розповів, як вперше познайомився з нині зіркою іспанської Жирони.