Ексдружина тренера Динамо стрибнула з парашуту, щоб записати сюжет: до цього причетний товариш Шевченка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1203
1 голос
Ексдружина тренера Динамо стрибнула з парашуту, щоб записати сюжет: до цього причетний товариш Шевченка
Власта Шовковська. Фото: Google
Колишня дружина легенди київського Динамо Олександра Шовковського, який нині тренує столичний гранд, Власта розповіла, як друг дитинства Андрія Шевченка, спортивний журналіст Микола Васильков, фактично підбив її стрибнути з парашута.

Власта Шовковська, яка свого часу щодня інформувала про найсвіжіші новини спорту з екранів телевізора, але вже давно зав’язала з телевізійним життям, пригадала про один з найкумедніших випадків, котрий стався з нею, коли вона працювала спортивною журналісткою-ведучою. 

«Микола Васильков робив свою програму, там було чимало ексклюзивів. Микола пішов на ризик. Він охоплював парашутний спорт, зокрема. Пам’ятаю, як ми всі почали стрибати з парашутом, щоб відчути те, через що проходять спортсмени. Нас із редакцією захопила ця справа. 

Поки я сама не стрибнула, жодного інтерв’ю не записала. Треба було відчути, що в небі відбувається. Зізнатися, у мене був страх, адже я боялася висоти», – розповіла Власта Шовковська в ексклюзивному інтерв'ю Sport-express.ua

  • Власта та Олександр Шовковський були одружені з 1994 по 2001 рік та мають спільного сина Владислава, який народився у 1995-му році.
  • Микола Васильков влітку 2016 пристав на запрошення тодішнього головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка та працював його радником-консультантом і прес-аташе.
  • Васильков та Шевченко знайомі з дитинства, обидва виросли на столичному районі Оболонь.