«Вони взагалі не розуміють, що у нас відбувається»: гравці Динамо згадали про провокації фанатів Арісу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
952
0 голосів
«Вони взагалі не розуміють, що у нас відбувається»: гравці Динамо згадали про провокації фанатів Арісу
Олександр Караваєв та Георгій Бущан. Фото: ВЗБІРНА
Олександр Караваєв та Георгій Бущан по дорозі в Польщу згадали про єврокубкове протистояння Динамо та Арісу, а також про провокації фанатів грецького клубу.

Як майже завжди із часу початку повномасштабного вторгнення, свій шлях на збір «синьо-жовті» розпочали із центрального столичного вокзалу.

Тут зібралися представники адміністративно-медичного штабу та троє київських динамівців – Олександр Караваєв, Георгій Бущан та Олександр Тимчик.

По дорозі в Польщу Олександр Караваєв та Георгій Бущан згадали про провокації фанатів грецького клубу в сторону України та киян:

«Греки якось неадекватно себе вели. Вони навіть не розуміють, що у нас в країні взагалі відбувається. Ми вважаємо, що у них просто російська пропаганда працює. Спочатку вони вивісили банер про Азов, а потім всю гру кричали, що ми нацисти.

Також вони згадували ім'я президента російської федерації. Неадеквати... Коли вони таке кричать, ти розумієш, що нічого не можеш зробити і сказати, бо вони неадекватні», – розповіли гравці киян в коментарі YouTube-каналу ВЗБІРНА.

  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.