«У цього гравця є хороші фізичні задатки»: тренер збірної України U-19 – про враження від гри сина Шевченка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
68
4 голоси
«У цього гравця є хороші фізичні задатки»: тренер збірної України U-19 – про враження від гри сина Шевченка
Крістіан та Андрій Шевченки. Фото: Google
Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко розповів про враження від гри сина колишнього форварда Динамо та Мілана Андрія Шевченка – Крістіана.

Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко в ексклюзивному інтерв’ю «УФ» поділився враженнями щодо гри сина Андрія Шевченка – Крістіана:

«Я б зауважив, що в цього гравця є хороші фізичні задатки. Він швидкий, вибуховий навіть часом. Індивідуальна майстерність в нього також присутня. Потенціал у нього є. І це факт. У кваліфікаційному турнірі він не так багато зіграв, але на це є низка об’єктивних причин. Насамперед слід говорити про адаптацію.

Відношення до Крістіана у команді таке саме, як і до решти хлопців. Скоріше, це він – Крістіан Шевченко – можливо, відчуває тиск у збірній, бо він син легенди і це на нього якось впливає. Я вам чесно скажу, він дійсно талановитий хлопчина. Має за плечима академію Челсі, грає зараз в Англії за Уотфорд».

Нагадаємо, що збірна України вперше за шість років зіграє на Євро (U-19) – команда Дмитра Михайленка набрала максимум очок у групі.

  • Молодіжний чемпіонат Європи пройде з 15 по 28 липня 2024 року в Північній Ірландії та стане частиною відбору на чемпіонат світу U-20 2025 року.
  • Шевченко-молодший раніше займався футболом в академії Челсі. Проте «сині» вирішили не підписувати контракт із сином свого колишнього футболіста.
  • У березні 2023 року Крістіан приєднався до Вотфорда, а влітку підписав свій перший професійний контракт у кар'єрі. Наразі 17-річний форвард переважно виступає за команду U-18.