«Циганков дуже добре влучив. Мудрик завершив красиво»: капітан Ісландії висловився про героїв України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
92
1 голос
«Циганков дуже добре влучив. Мудрик завершив красиво»: капітан Ісландії висловився про героїв України
Михайло Мудрик. Фото: Оксана Васильєва
Нападник національної збірної Ісландії Йоханн Гудмундссон поділився емоціями від поразки його команди у фіналі плей-оф відбору до Євро-2024 від України (1:2). Капітан острів'ян впевнений, що гру зробив дует вінгерів Циганков-Мудрик.

Йоханн Гудмундссон після поразки Ісландії у фінальній плей-оф відбору до Євро-2024 від України (1:2) був максимально розчарованим і натякнув, що поразка стала не зовсім справедливим підсумком протистояння.

«Дуже важко змиритися з цим, особливо з огляду на те, що після першого тайму ми вигравали. Ми пропустили поганий гол. Ми відкочувалися досить далеко назад і, звичайно ж, намагалися захищатися.

Перший м'яч Україна забила після звичайної контратаки: Циганков дуже добре влучив по м'ячу. Другий гол... Мудрик просто завершив красиво, але в нас були футболісти, які мали б йому завадити. Вони цього не зробили», – сказав Йоханн Гудмундссон в коментарі порталу Мbl.is.

▶️  Відео всіх голів у матчі Україна – Ісландія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Збірна Ісландії лише одного разу грала на Євро. Було це у 2016 році. Тоді вікінги дійшли до 1/4 фіналу, де програли Франції (2:5).

  • Цьогорічний чемпіонат Європи відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Суперниками України по квартету Е на Євро-2024 будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.