«Його було важко зупинити»: захисник Ісландії назвав ключового гравця у збірний України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
312
1 голос
«Його було важко зупинити»: захисник Ісландії назвав ключового гравця у збірний України
Гудмундур Торарінссон та Віктор Циганков. Фото: Google
Захисник національної збірної Ісландії Гудмундур Торарінссон прокоментував підсумок поєдинку за право виходу до фінальної частини Євро-2024 проти команди України (1:2).

Гудмундур Торарінссон не став применшувати силу збірної України, яка здолала Ісландію (2:1) в очному протистоянні фінального поєдинку плей-оф до Євро-2024, окремо відзначивши вінгера синьо-жовтих Віктора Циганкова.

«Ми добре контролювали матч, важко робити краще, ніж ми це робили. У нас дуже хороша команда. У першому таймі ми робили все правильно, але потім вони забили свій гол, зібралися, встановили контроль над грою та забили знову».

Окремо Торарінссон прокоментував противоборство з Віктором Циганковим, де українець немов на велосипеді накрутив ісландця у випадку з першим забитим голом.

«Перший гол України? Я намагався пригальмувати Циганкова та сподівався, що решта захисту мені допоможе. Його було важко зупинити. Треба переглянути цей епізод», – наводить слова Торарінссона dv.is.

▶️  Відео всіх голів у матчі Україна – Ісландія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Збірна Ісландії лише одного разу грала на Євро. Було це у 2016 році. Тоді вікінги дійшли до 1/4 фіналу, де програли Франції (2:5).

  • Цьогорічний чемпіонат Європи відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Суперниками України по квартету Е на Євро-2024 будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.