Суркіс привітав Реброва і збірну України з виходом на Євро-2024: що сказав президент Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
301
1 голос
Суркіс привітав Реброва і збірну України з виходом на Євро-2024: що сказав президент Динамо
Сергій Ребров. Фото: Оксана Васильєва
Президент київського Динамо Ігор Суркіс привітав національну збірну України з виходом до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року, подякувавши команді Сергія Реброва за перемогу над Ісландією (2:1).

Ігор Суркіс звернувся з вітальним спічем до гравців та тренерів національної збірної України після перемоги над Ісландією (2:1) у матчі фінальної кваліфікації до Євро-2024, привітавши синьо-жовтих з виходом на першість континенту. 

«Ця гра подарувала різні емоції – хвилювання, надію, впевненість та радість від перемоги, яка є вкрай важливою для всіх нас, для всієї країни. 

Безмежно гордий за динамівців, вихованців нашого клубу, які роблять свій внесок в успіхи збірної. Збірної, яку по праву експерти називають однією з найсильніших у своїй історії та однією з найсильніших збірних зараз на континенті, що і доводять останні результати», – йдеться в привітанні Ігоря Суркіса, яке оприлюднила пресслужба Динамо.

  • Чемпіонат Європи 2024-го відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Суперниками збірної України по квартету Е на чемпіонаті Європи будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.