Клуб АПЛ влітку цікавився Циганковим: Жирона відмовилася продавати гравця збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
436
0 голосів
Клуб АПЛ влітку цікавився Циганковим: Жирона відмовилася продавати гравця збірної України
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Влітку клуб АПЛ Вулверхемптон цікавився півзахисником Жирони Віктором Циганковим, проте іспанська команда категорично відмовилась продавати гравця.

Влітку Вулверхемптон цікавився півзахисником Жирони Віктором Циганковим. Представникам англійського клубу сподобалася швидка адаптація українця в Іспанії, знання англійської мови, вміння зіграти на декількох позиціях та успішна гра за збірну України у червні 2023 року.

Однак Жирона поки не готова розглядати трансфер українського легіонера. Каталонці планують продати Циганкова не раніше літа наступного року.

За поточний сезон ціна на гравця має суттєво вирости. Іспанський клуб планує отримати за гравця не менше 30-40 млн євро, повідомляє Sport UA.

Сенсу продавати за менші гроші Жирона не бачить, бо 50 відсотків прав на гравця належать київському Динамо. Після потенційного трансферу гроші будуть розділенні навпіл без урахування 5 млн євро, які заплатили іспанці за гравця на початку 2023 року.

  • Віктор Циганков у складі Жирони провів вже 22 матчів, в яких забив три голи та віддав сім результативних передач. Його контракт розрахований до 2027 року.
  • Також до іспанського клубу цього літа із Дніпра-1 перейшов Артем Довбик, ставши найдорожчим трансфером в історії клубу – понад сім мільйонів євро.