«Його в жодному разі не потрібно випускати»: Сабо дав пораду Реброву напередодні матчу Україна – Ісландія

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
161
1 голос
«Його в жодному разі не потрібно випускати»: Сабо дав пораду Реброву напередодні матчу Україна – Ісландія
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо впевнений, що Сергію Реброву не варто ризикувати і випускати у матчі проти Ісландії Олександра Зінченка, який лише нещодавно повністю відновився після травми.

Йожеф Сабо вважає, що на вирішальну гру кваліфікації плей-оф до Євро-2024 проти збірної Ісландії на поле мають вийти не просто найкращі гравці України з огляду на їх гучні прізвища, а ті, хто перебуває в оптимальних фізичних кондиціях.

«Зінченко через травму пропустив шість ігор за Арсенал. Можливо, Ребров помилився, випустивши його проти Боснії, сподіваючись, що він стане сполучною ланкою.

Зінченка в жодному разі не потрібно випускати, треба його поберегти, ісландці ще ті костоломи. Замість нього можна випустити Шапаренка або Малиновського», –  розповів Сабо в інтерв'ю Sport-express.ua.

Нагадаємо, що поєдинок між Україною та Ісландією буде обслуговувати французька бригада арбітрів на чолі з Клеманом Тюрпеном.

🔥Наші зіркові експерти, Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали вогняний прогноз на матч Україна Ісландія.

💣А коментатор Кирило Круторогов згадав українців в чемпіонаті Ісландії, та острів’ян в УПЛ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.