«Подивіться, скільки голів він забив»: капітан збірної Ісландії виділив двох найнебезпечніших гравців України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
534
3 голоси
«Подивіться, скільки голів він забив»: капітан збірної Ісландії виділив двох найнебезпечніших гравців України
Йоганн Берг Гудмундссон. Фото: Google
Капітан національної збірної Ісландії Йоганн Берг Гудмундссон поділився очікуваннями від гри фінальної кваліфікації плей-оф до Євро-2024 проти команди України, виокремивши в складі синьо-жовтих Артема Довбика та Михайла Мудрика.

Йоганн Берг Гудмундссон прогнозує дуже складну гру проти збірної України, зважаючи на індивідуальну майстерність наших провідних гравців, імена яких добре знають не лише на батьківщині, а й у Європі.

«Вони мають швидких гравців, які грають на клубному рівні у провідних європейських лігах. Нападник із Жирони (Артем Довбик – прим. СЕ), подивіться, скільки голів він забив цього сезону. 

Мудрик дуже небезпечний на фланзі. Є й інші виконавці гарної якості. Звичайно, це набагато сильніший суперник, ніж збірна Ізраїлю, з якою ми грали у півфіналі плей-оф», – цитує Гудмундссон портал mbl.is.

Нагадаємо, що в матчі 1/2 кваліфікації Ісландія на виїзді розтрощила Ізраїль (4:1).

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться в Німеччині з 14 червня по 14 липня.