Сікан зробив прозорий натяк Реброву перед матчем з Ісландією: форвард Шахтаря рветься до складу збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
482
1 голос
Сікан зробив прозорий натяк Реброву перед матчем з Ісландією: форвард Шахтаря рветься до складу збірної України
Данило Сікан. Фото: УАФ
Нападник національної збірної України Данило Сікан розповів про підготовку синьо-жовтої дружини до матчу фінальної кваліфікації на Євро-2024 проти команди Ісландії.

Данило Сікан, який матч 1/2 плей-офф до чемпіонату Європи 2024 року проти збірної Боснії і Герцеговини (2:1) пропускав, бо не потрапив до остаточної заявки на гру, розповів, чим після матчу у Зениці займалися гравці. 

«Була хороша інтенсивна робота — готуємося до вирішального поєдинку. Трохи розібрали нашу гру з Боснією, будемо розбирати Ісландію. Проаналізували свої помилки, які будемо виправляти, і намагатимемося грати ще краще». 

Також Сікан натякнув, що дуже б хотів не просто бути у таборі збірної, а зіграти проти Ісландії.

«У мене є велика мотивація потрапити до складу, адже, можливо, буде ротація. Кожен із хлопців прагне бути на полі. Ми розраховуємо на підтримку наших уболівальників у Вроцлаві, запрошуємо їх на матч і будемо дуже вдячні», –  розповів Сікан в інтерв’ю пресслужбі УАФ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться в Німеччині з 14 червня по 14 липня.