«Ми очікуємо на дуже важку гру»: Зінченко поділився очікуваннями від поєдинку проти Боснії Герцеговини

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
118
0 голосів
«Ми очікуємо на дуже важку гру»: Зінченко поділився очікуваннями від поєдинку проти Боснії Герцеговини
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Півзахисник збірної України та лондонського Арсенала Олександр Зінченко поділився очікуваннями від поєдинку проти Боснії Герцеговини в рамках відбору до Євро-2024.

Олександр Зінченко розповів про власні очікування від гри з Боснією і Герцеговиною в рамках півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024:

«Ми знаємо, що буде важко, тому що, перш за все, у них чудова команда. Також є досвідчені гравці, які передають свій досвід іншим. Звичайно, будь-яка збірна грає краще перед своїми вболівальниками. Ми очікуємо на дуже важку гру. Сподіваюся, ми зможемо показати нашу найкращу гру завтра.

Всі ми розуміємо, навіщо ми сюди приїхали, розуміємо також відповідальність цієї гри, тому підготовка проходить належним чином. І я сподіваюся, що все це ми зможемо завтра показати на футбольному полі», – сказав Олександр Зінченко на передматчевій пресконференції.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо збірна України зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.