«Доволі важко підготуватись до цієї команди»: Ребров розповів про стосунки з тренером Боснії і Герцеговини

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
475
0 голосів
«Доволі важко підготуватись до цієї команди»: Ребров розповів про стосунки з тренером Боснії і Герцеговини
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про те, як він ставиться до головного тренера Боснії і Герцеговини Саво Милошевича.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився очікуваннями від матчу проти Боснії і Герцеговини, а також розповів про відносини з тренером боснійців Саво Милошевичем:

«Я дуже добре знав Саво Милошевича, коли я грав з ним. Він дуже хороша, чесна людна. Але я не знаю його як тренера, бо він працював тільки чотири матчі з національною збірною. І в цих матчах він поміняв багато гравців, та іноді міняв структуру.

Доволі важко підготуватись до цієї команди. Я поважаю Саво. До і після гри я скажу, що бажаю йому всього найкращого, але у нас різна робота», – сказав Ребров на передматчевій пресконференції.

Зазначимо, що Сергій Ребров та Саво Милошевич разом грали за російський рубін.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо збірна України зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.