Важливі матчі проти Англії та Італії: збірна України розпочала підготовку до відбірних ігор Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
370
0 голосів
Важливі матчі проти Англії та Італії: збірна України розпочала підготовку до відбірних ігор Євро-2024
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Національна збірна України прибула до Тшебниці під Вроцлавом, де готуватиметься до матчів відбору Євро-2024 з Англією (9 вересня) та Італією (12 вересня).

Як майже завжди із часу початку повномасштабного вторгнення, свій шлях на збір «синьо-жовті» розпочали із центрального столичного вокзалу. Тут зібралися представники адміністративно-медичного штабу та троє київських динамівців – Олександр Караваєв, Георгій Бущан та Олександр Тимчик.

Потягом до Перемишля – 11 годин, ще година процедури паспортного контролю після прибуття й година автобусом до аеропорту Жешува, звідки об 11-й за місцевим часом було заплановано виліт до Вроцлава.

Там на хлопців уже чекали шестеро гравців Шахтаря (Єгор Назарина, Тарас Степаненко, Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Олександр Зубков та Георгій Судаков), які прибули до Жешува напередодні мікроавтобусом після матчу УПЛ із Минаєм, що відбувся в Ужгороді.

Політ із Жешува до Вроцлава тривав 45 хвилин, ще півгодини забрав переїзд до готелю у вроцлавському передмісті – Тшебниці.

У готелі вже чекали шестеро динаміців, які лише трохи раніше прилетіли рейсом із Варшави: Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Денис Попов та Владислав Ванат. Після обіду до гурту приєднався й Анатолій Трубін.

Увечері до розташування національної команди прибудуть Роман Яремчук, Віталій Миколенко, Ілля Забарний та Михайло Мудрик. Андрій Лунін, Віктор Циганков, Артем Довбик, Олександр Зінченко та Богдан Михайліченко долучаться до збірної завтра, 4 вересня.

Останнім прибуде Сергій Кривцов, чий Інтер Маямі зіграє в МЛС у понеділок о п'ятій ранку за Києвом.

  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.