«Це дуже боляче»: тренер Жирони прокоментував нинішний стан здоров'я Циганкова

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
324
0 голосів
«Це дуже боляче»: тренер Жирони прокоментував нинішний стан здоров'я Циганкова
Віктор Циганков та Мічел Санчес. Фото: Жирона
Віктор Циганков через травму був замінений у другому таймі матчу проти Осасуни – тренер Жирони Мічел Санчес прокоментував поточний стан здоров'я українського вінгера.

Український легіонер каталонської Жирони Віктор Циганков був замінений через травму у другому таймі матчу 28-го туру Ла Ліги проти Осасуни.

Зазначимо, що у вчорашньому матчі проти Хетафе (0:1) українець участі не приймав.

Головний тренер каталонців розповів про те, як проходить відновлення українського вінгера:

«У нього розтягнення коліна з внутрішньої сторони. Протягом тижня він пробував повернутись, йому було некомфортно. Очевидно, з кожним днем він одужуватиме, ми дивитимемося. Я не знаю, коли грає збірна України, але це гравець, якого ми зобов'язані відпустити разом із збірною, а там його огляне їх медичний штаб.

Там вони вирішать, чи він готовий до гри. Якщо ні, то як він почувається, як він тренується... Це вивих коліна. Це дуже боляче, він не був поряд, йому взагалі було некомфортно. Він 100% надійний і відданий гравець для Жирони, не має жодних сумнівів», – сказав Мічел на післяматчевій пресконференції.

  • Віктор Циганков усього у поточному сезоні провів за Жирону 27 матчів: шість голів, чотири результативні передачі
  • Transfermarkt оцінює вінгера в 25 мільйонів євро.
  • Матч півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • За п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією