«Я радий цьому»: тренер збірної Боснії і Герцеговини заявив про недооцінку зі сторони українських фанатів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
94
0 голосів
«Я радий цьому»: тренер збірної Боснії і Герцеговини заявив про недооцінку зі сторони українських фанатів
Саво Милошевич. Фото: Google
Головний тренер збірної Боснії та Герцеговини Саво Милошевич вважає, що його команду недооцінюють перед матчем проти України в рамках плей-оф кваліфікації Євро-2024.

Головний тренер збірної Боснії та Герцеговини Саво Милошевич заявив про недооцінку зі сторони українських вболівальників перед очним матчем в рамках плей-оф кваліфікації Євро-2024:

«Читав дещо з того, що писали їхні ЗМІ та фанати. Мені здається, що вони нас трохи недооцінюють. Я радий цьому. Не люблю відповідати в ЗМІ, ми будемо відповідати на полі», – сказав Милошевич в інтерв'ю TV N1 Sarajevo.

Раніше тренер збірної Боснії та Герцеговини заявив, що його команді по силам здолати Україну у матчі плей-оф відбору до Євро-2024.

  • У підсумковій турнірній таблиці Групи С Англія та Італія посіли перші дві сходинки і пройшли на Євро-2024 року напряму. Україна з 14-ма очками посіла третю сходинку.
  • Боснія і Герцеговина у групі J фінішувала п'ятою з дев'ятьма заліковими пунктами в активі.
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.