ЛНЗ відібрав очки у Дніпра-1: віцечемпіони України не перемагають сім матчів поспіль

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
714
0 голосів
ЛНЗ відібрав очки у Дніпра-1: віцечемпіони України не перемагають сім матчів поспіль
Дінпро-1 - ЛНЗ. Фото: СК Дінпро-1
У матчі шостого туру чемпіонату України Дніпро-1 номінально вдома приймав черкаський ЛНЗ. Поєдинок завершився нічиєю із рахунком 0:0, через що жодна з команд не покращила своє турнірне становище.

Безвиграшна серія Дніпра-1 в УПЛ досягла трьох матчів (дві нічиї, одна поразка), натомість ЛНЗ із новим головним тренером Олегом Дулубом перервав свою трьохматчеву програшну серію у чемпіонаті України.

У першій половині гри господарі мали територіальну перевагу (володіння м’ячем: 66% / 34%), однак змогли завдати лише два удари (один точний) у бік воріт суперника. ЛНЗ взагалі жодного разу не пробив навіть у бік володінь Євгена Волинця.

В другому таймі підпопічні Валерія Городова створили більший тиск на ворота ЛНЗ, завдавши чотирьох ударів (один точний). На жаль для себе, вони так і не змогли забити хоча б один гол. ЛНЗ за другі 45 хвилин зустрічі спромігся завдати двох точних ударів по воротах.

Дінпро-1 – ЛНЗ – 0:0

3 вересня. 13:00. Ужгород. Стадіон «Авангард».

  • Цікаво, що у цій грі перервалася дев’ятиматчева домашня гольова серія Дніпра-1 (21 гол). Також варто зазначити, що з урахуванням єврокубкових матчів, дніпряни не знають смаку перемог вже сім ігор;
  • В результаті нічиєї обидва колективи залишилися на своїх місцях у турнірній таблиці. Дніпро-1 із п’ятьма балами в активі після чотирьох матчів посідає 13-у сходинку в зоні перехідних поєдинків. ЛНЗ за підсумками шести проведених зустрічей набрав чотири пункти та займає 15-е місце в зоні вильоту;
  • У наступному турі дніпряни вдома приймуть Колос. Ця гра пройде 17 вересня. ЛНЗ у цей же день в рамках регулярної першості вдома зіграє із Рухом.