«Шахтар завжди грає в єврокубках, нам буде непросто: гравець Боснії поставив Україну в топ-10 команд Європи

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
201
1 голос
«Шахтар завжди грає в єврокубках, нам буде непросто: гравець Боснії поставив Україну в топ-10 команд Європи
Адріан Барішич. Фото: Google
Захисник національної збірної Боснії і Герцеговини Адріан Барішич поділився очікуваннями від поєдинку плей-оф до Євро-2024 проти команди України.

Адріан Барішич, який через травму пропустить півфінальну битву плей-оф за право зіграти на чемпіонаті Європи 2024 року проти збірної України, натякнув, що його партнерам по команді доведеться стрибнути вище голови для перемоги над підопічними Сергія Реброва.

«Про Україну, ми знаємо, що це дуже хороша команда, у них чудові гравці, можливо, вони не в топ-10 команд світу, але в Європі я б точно відніс їх до 10 найкращих національних збірних».

Знає Барішич і про ігровий потенціал нашої національної збірної, кістяк якої формують легіонери з європейських команд.

«У них, я думаю, дев'ять гравців, які грають у топ-5 ліг Європи, а також багато гравців Шахтаря. Ми всі знаємо, що Шахтар дійсно якісний клуб, який завжди грає в єврокубках, тому проти них нам буде непросто, але, як ми вже бачили, жодна гра не буває легкою, тому й ця не буде», –  розповів Барішич в коментарі rtvslon.ba.

Нагадаємо, що у найсвіжішому рейтингу ФІФА національна збірна України займає 24-ту сходинку, а наші суперники боснійці 71-шу.

  • Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле» о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль - Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.