«Є шанс дійсно гарно підготуватися»: Ребров розповів про мету тренувального збору збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
116
0 голосів
«Є шанс дійсно гарно підготуватися»: Ребров розповів про мету тренувального збору збірної України
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився очікуваннями від тренувального збору в іспанській Марбельї перед плей-оф кваліфікації до Євро-2024.

Сергій Ребров поділився очікуваннями від тренувального збору збірної України в іспанській Марбельї перед матчем проти Боснії і Герцеговини:

«Ми не збиралися майже чотири місяці. І взагалі те, що хлопці їдуть разом – дуже важливо. Цей збір для того, щоб дивитися на усіх, а не на якогось окремого гравця. Для мене дуже важливо, що зараз майже усі гравці мають практику перед дуже важливим зустрічами збірних.

Ми проводимо цей збір трошки раніше, тому є шанс подивитися на усіх гравців та дійсно гарно підготуватися», – сказав Ребров на пресконференції.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.