«Нехай створять європейську сенсацію»: Григорчук дав прогноз на гру 1/8 фіналу Ліги Європи між Карабахом і Баєром

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
69
0 голосів
«Нехай створять європейську сенсацію»: Григорчук дав прогноз на гру 1/8 фіналу Ліги Європи між Карабахом і Баєром
Роман Григорчук. Фото: Google
Головний тренер Чорноморця Роман Григорчук поділився очікуваннями від поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи між азербайджанським Карабахом та німецьким Баєром.

Роман Григорчук поділився очікуваннями від матчу-відповіді між азербайджанським Карабахом та німецьким Баєром в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи:

«Моя повага Карабаху, який працює просто ідеально. У них прекрасний тренер. Хочу побажати їм удачі в майбутньому матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Байєра. Та й загалом хочу побажати їм продовжити розвиватися як клубу.

Сподіваюся, у них усе вийде. Вважаю, що в Леверкузені у них є шанси. Нехай створять європейську сенсацію. Просто здорово було б, якби вони вийшли у чвертьфінал», – заявив Григорчук в коментарі для azerisport.com.

  • Перша зустріч між цими командами закінчилася внічию із рахунком 2:2 після того, як підопічні Хабі Алонсо відігралися з 0:2.
  • Матч-відповідь відбудеться 14 березня. Старт гри – о 22:00.
  • Зазначимо, що Роман Григорчук очолював азербайджанську Габалу з січня 2015-го по літо 2018 року: 146 поєдинків, 68 перемог, 37 нічиїх та 41 поразка.
  • Угода тренера з одеським Чорноморцем розрахована до 30 червня 2024-го.