«У нас із Йовічевичем погані взаємини»: в Дніпрі-1 повідомили про суд з колишнім головним тренером

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
869
0 голосів
«У нас із Йовічевичем погані взаємини»: в Дніпрі-1 повідомили про суд з колишнім головним тренером
Ігор Йовічевіч. Фото: СК Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман поділився подробицями процесу пошуку нового головного тренера для команди. Поки клуб відчуває серйозні труднощі із цим питанням.

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман розповів, як посувається процес пошуку нового головного тренера для команди.

Функціонер зізнався, що в клубі роздумують над поверненням свого екснаставника Дмитра Михайленка, який працював у команді з 2017 по 2020 рр. Зараз він працює у грецькому колективі другого дивізіону Акрітас Хлоракас.

«Ми розглядаємо усі варіанти. Михайленко – наш, дніпровський. Але він сидить то на Кіпрі, то… Давайте так казати: Михайленко розглядається серед кількох кандидатів».

Фрідман не виключає можливості, що буде запрошений хтось з українських фахівців, які зараз працюють в інших клубах.

«У Віктора Скрипника, Романа Григорчука чинні контракти зі Ворсклю та Чорноморцем відповідно. Ну, якщо я зараз скажу вам, що Скрипника, наприклад, в Дніпрі не буде, а він з’явиться? Звідки я знаю? Щось будемо думати, вирішувати».

Однак Дніпро-1 категорично проти повернення в команду ще одного свого колишнього тренера – Ігора Йовічевіча. Зараз він працює в Аль-Раеді із Саудівської Аравії.

«Якщо людина одного разу зрадила, навіщо її знову запрошувати? У нас із Йовічевичем погані взаємини. Ми з ним судимось», – розповів Фрідман в інтерв’ю сайту «Український футбол».

  • Нагадаємо, що головний тренер Дніпр-1 Олександр Кучер подав у відставку після домашньої поразки Оболоні (1:2) у четвертому турі УПЛ;
  • Наразі виконувачем обов’язків головного тренера команди є Валерій Городов;
  • Йовічевіч працював у Дінпрі-1 з 2020 по 2022 рр., після чого зі скандалом перейшов до Шахтаря. Дніпряни заявляли, що мали опцію одностороннього продовження контракту із тренером, який пішов безплатно, однак тоді далі публічних звинувачень у бік спеціаліста та Шахтаря у нечесності діло не зайшло.