«Не кожен може ухвалити таке вольове рішення»: в Поліссі прокоментували відставку Калитвинцева

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
113
0 голосів
«Не кожен може ухвалити таке вольове рішення»: в Поліссі прокоментували відставку Калитвинцева
Сергій Щищенко. Фото: Google
Спортивний директор Полісся Володимир Тесля розповів про звільнення з команди наставника Юрія Калитвинцева та призначення тренером Сергія Шищенка.

Спортивний директор Полісся поділився думками щодо звільнення з посади головного тренера Юрія Калитвинцева:

«Між нами з Юрієм Миколайовичем була повна та цілковита довіра, не було жодного дискомфорту. Клуб і я особисто повністю підтримував тренера, який мав повну довіру з боку президента. Ми маємо з повагою поставитись до вчинку тренера, адже далеко не кожна людина може ухвалити таке вольове рішення».

Володимир Тесля також розповів про призначення Сергія Шищенка новим наставником команди:

«Нам зрозуміла його філософія футболу – атакувальна збалансована гра. Сергій Юрійович має гарний досвід тренерської роботи – загалом 14 років. У тому числі з молодими гравцями, що для нас нині актуально. Клубу дуже імпонує його стиль гри, він гарно знає команду зсередини», – сказав Тесля в коментарі для клубної пресслужби.

Зазначимо, що раніше повідомлялось про те, що Юрій Калитвинцев мав напружені стосунки зі спортивним директором клубу Володимиром Теслею.

  • Після 20-ти турів Полісся маючи в доробку 33 очки, які дозволяють житомирянам займати шосту позицію у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Сергія Шищенка на виїзді зіграє проти Оболоні. Поєдинок у Києві заплановано на 16 березня. Початок гри о 15:30.