«Передостанній шанс»: експерт виніс вердикт українському легіонеру з топ-чемпіонату

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
394
0 голосів
«Передостанній шанс»: експерт виніс вердикт українському легіонеру з топ-чемпіонату
Віктор Коваленко. Фото: ФК Емполі
Відомий футбольний коментатор Вадим Скічко вірить, що Емполі не стане останнім шансом для українського півзахисника Віктора Коваленка в Італії.

Вадим Скічко відповів, чи стане Емполі останнім шансом для 27-річного хавбека Віктора Коваленка в Італії.

«Говорити про останній шанс буде занадто. Якщо відверто говорити, то в Аталанті він не заграв. У Спеції, фактично, так само. Але у Віктора з'явився третій шанс. Не варто забувати, що його контракт з Аталантою спливає влітку 2025 року».

При цьому Скічко вважає, що українцю важко буде знайти собі команду в еліті італійського футболу у випадку провалу в Емполі.

«Я так думаю, що за ці півтора року, це не остання команда Коваленка в Італії, але, можливо, останній шанс заявити про себе на рівні Серії А. В Італії можна грати рівнем нижче, але чи відповідає це бажанням та амбіціям самого Коваленка? Це навряд».

Скічко назвав Емполі «передостаннім шансом» для Коваленка.

«Якщо Емполі не буде проривним моментом, навряд чи хтось ще в Італії зверне на нього увагу. Якщо не останній шанс, то передостанній точно», – заявив коментатор в інтерв’ю сайту «Український футбол».

  • Зазначимо, що Коваленко буде виступати за Емполі на правах оренди з Аталанти до 30 червня 2024 року. З «богинею» він має угоду до завершення сезону 2024/25;
  • Попередні два сезони Коваленко провів на правах оренди у Спеції (47 матчів, один гол, три асисти);
  • За Емполі Коваленко поки ще не дебютував. Така можливість буде в нього у неділю, 3 вересня. Емполі вдома прийме Ювентус у третьому турі Серії А.