Борнмут із Забарним втратив перемогу над Брентфордом: Ярмолюк дивився за перестрілкою з лави для запасних

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
614
0 голосів
Борнмут із Забарним втратив перемогу над Брентфордом: Ярмолюк дивився за перестрілкою з лави для запасних
Ілля Забарний. Фото: Google
В четвертому турі англійської Прем’єр-ліги Борнмут колишнього бека київського Динамо Іллі Забарного в кінцівці гри втратив перемогу над Брентфордом Єгора Ярмолюка (2:2).

Потенційне дербі українців Єгора Ярмолюка та Іллі Забарного вийшло заочним. Колишній динамівець Києва вже традиційно вийшов в основі свого клубу і відіграв поєдинок до фінального свистка, а ексдніпрянин з точністю до навпаки.

Щодо самої гри, то «бджоли» досить швидко запилили «вишень», тобто забили гол у їх ворота: відзначився датчанин Матіас Енсен, який класно виконав штрафний з гострого кута.

Голкіпер Борнмута м’яч відбив і головний арбітр нічого не помітив, але за декілька секунд йому підказали у вухо, що кулястого Нету парирував вже вже за лінією воріт.

Ще до перерви Борнмут рахунок зрівняв: Домінік Соланке продемонстрував дива і швидкості, зробивши ривок від центру поля, і техніки, майстерно пошивши в дурні захисника та голкіпера.

Тайм номер два був теж результативним. Спершу сітку воріт за спиною Марка Флеккена ледь не розірвав гарматним ударом з пари метрів Девін Брукс, який завершив разючу контру Борнмута і вивів свою команду вперед, але...

На 93 хвилині гри Брентфорд завдяки голу Бріана Мбемо врятувався.

Англія. Прем’єр-ліга.

4-й тур

Брентфорд – Борнмут 2:2 (1:1)

Голи: Енсен, 7, Мбемо, 90+3 – Соланке, 30, Брукс, 76. 

  • В 5-му турі АПЛ Брентфорд на виїзді зіграє проти Ньюкасла. Гру заплановано на 17 вересня.
  • Борнмут в наступній грі в рамках англійської Прем’єр-ліги вдома прийматиме лондонський Челсі. Поєдинок відбудеться 17 вересня.