Вживав наркотики і пив з юнацького віку горілку: сповідь ексгравця збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
316
1 голос
Вживав наркотики і пив з юнацького віку горілку: сповідь ексгравця збірної України
Єгор Лугачов. Фото: Instagram
Колишній півзахисник молодіжної збірної України та московського Спартака Єгор Лугачов відверто розповів, що в юні роки пробував курити марихуану та пив горілку.

Єгор Лугачов, який давно зав'язав з професійними виступами і нині заробляє на життя, працюючи барбером, зізнався – в юному його ледь не пустився берега. Тобто не підсів на систематичне паління марихуани.

«Так, було таке. Але я вважаю, що в усіх це було. Я дуже швидко зрозумів, що це не моє. Усі пробували марихуану. У моєму житті це було. Мене після неї пробивало пожерти. Міг з’їсти усе, що було вдома». 

Мав Єгор і досвід раннього знайомства з міцними алкогольними напоями, але, на щастя, не підсів на них.

«Що стосується алкоголю, то вперше я спробував випити ще у ДЮСШ №15. Підійшов до хлопців та запитав: «А як це – бути п’яним?», вони кажуть: «Ти що, травиш, блін?». Вирішили, що треба знайти привід, аби випити. 

У моєї матусі день народження 30 листопада, і ось ми його відзначали. Випили горілки у 13 років – два дні після того лежали трупом», –  розповів Лугачов в інтерв'ю «Українському футболу».

  • За час професійної кар'єри Єгор Лугачов захищав кольори київського Арсеналу, Полтави, Гірника-Спорт (Горішні Плавні) та Колоса з Ковалівки.
  • У складі московського Спартака українець провів один офіційний поєдинок.
  • За молодіжну збірну України Лугачов зіграв п'ять матчів: один гол.