Реброву на замітку: скандальний українець запалює у Польщі – відео чергового голу півзахисника

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
657
2 голоси
Реброву на замітку: скандальний українець запалює у Польщі – відео чергового голу півзахисника
Максим Хлань. Фото: Google
В матчі 22-го туру Першого дивізіону Польщі Лехія на виїзді переграла Жешув (4:0). Голом та результативною передачею за команду з Гданська відзначився український вінгер Максим Хлань, який свого часу виступав у складі луганської Зорі.

Максим Хлань допоміг гданській Лехії розгромити суперника, яким виступав Жешув, з рахунком 4:0 у поєдинку 22-го туру Першого дивізіону Польщі.

Український півзахисник відкрив рахунок на п'ятій хвилині гри, забивши гол із близької дистанції після прострілу з флангу. Пізніше наш співвітчизник віддав результативну передачу Томашу Нойгебауеру.

Відзначимо, що цей гол став третім поспіль для українського гравця у складі Лехії. Раніше він забив гол і віддав асист в матчі 20 туру проти Плоцька (3:1), а також оформив дубль у поєдинку з Прушкувом (2:0).

Подібні результати хавбека можуть змусити Сергія Реброва звернути на нього увагу та серйозно розглянути варіант із викликом до табору збірної України.

  • Після 22-х турів у другому за силою дивізіону Польщі Лехія з 41 очком займає друге місце у турнірній таблиці.
  • У наступному турі команда Хланя зіграє на виїзді проти Підбескідзе 10 березня.
  • На початку червня гравець розірвав контракт із луганською Зорею. Причиною одностороннього припинення угоди стали аб'юзивні дії зі сторони клубу.