«Список – не є офіційним складом команди»: УАФ офіційно заперечила заяву від Міністерства молоді та спорту

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
204
0 голосів
«Список – не є офіційним складом команди»: УАФ офіційно заперечила заяву від Міністерства молоді та спорту
Збірна України з футболу. Фото: УАФ
Українська асоціація футболу опублікувала пояснення щодо списку гравців, які потрапили у делегацію збірної на матч проти Боснії і Герцеговини.

Міністерство молоді та спорту України опублікувало склад делегації національної збірної України, який відправиться на матч плей-оф відбору до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.

Проте у тренерському штабі Сергія Реброва здивовані опублікованим списком гравців, адже за багатьма позиціями він не відповідає дійсності.

Пояснення ситуації опублікувала Українська асоціація футболу на своєму сайті:

«Із Мінмолодьспорту було узгоджено, що список гравців – попередній і не є офіційним складом команди на зустріч із Боснією і Герцеговиною, яка відбудеться 21 березня в Зениці. Перелік футболістів, які візьмуть участь у березневому підготовчому зборі, буде оприлюднено впродовж цього тижня.

Список гравців, оприлюднений напередодні вітчизняними медіа на основі документу, розміщеного на офіційному сайті міністерства молоді та спорту, не є фактичним складом збірної України, який готуватиметься до найближчих матчів».

Зазначимо, що підопічні Сергія Реброва зіграють у стикових матчах відбору до Євро-2024. 

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації на чемпіонат Європи Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.