«Арбітри переживають стосовно поліграфу»: журналіст розповів про зміни УАФ у роботі з суддями УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
207
0 голосів
«Арбітри переживають стосовно поліграфу»: журналіст розповів про зміни УАФ у роботі з суддями УПЛ
Микола Балакін. Фото: Google
Судді УПЛ переживають щодо майбутньої перевірки на поліграфі. Також УАФ попросила арбітрів давати більше динаміки у футбольних матчах та менше свистіти.

Нове керівництво Української асоціації футболу серйозно взялося за реформу суддівства в чемпіонаті України.

В арбітрів є нові рекомендації від УАФ – їх попросили, аби вони менше свистіли, повідомляє ПРОФУТБОЛ Digital.

Зазначається, що це зроблено для того, аби футбол став більш динамічним і матч не зупинявся постійно через свисток судді.

Також Володимир Звєров розповів про ставлення арбітрів щодо майбутньої перевірки на поліграфі:

«Кілька джерел, з якими я поговорив, підтвердили, що арбітри зараз дуже переживають стосовно того, що наприкінці сезону у них буде перевірка на детекторі брехні. Це ще не офіційно, але все до того йде. Є зараз весняна частина чемпіонату, є арбітри – і вони судять справедливо, взагалі було прекрасне суддівство у цьому турі.

Вони розуміють, що на 99,9% наприкінці сезону вони сядуть на детектор та говоритимуть про свої матчі. Переживають арбітри», – сказав журналіст в ефірі ютуб-програми «ПРОФУТБОЛ Digital».

  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.
  • Раніше футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів про команду голови комітету арбітрів УАФ Катерина Mонзуль, назвавши її помічників.