«Сподіваюся, що почуємо відповіді»: відомий журналіст не розуміє, навіщо УАФ позичила 700 тисяч євро

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
241
0 голосів
«Сподіваюся, що почуємо відповіді»: відомий журналіст не розуміє, навіщо УАФ позичила 700 тисяч євро
Будинок футболу. Фото: УАФ
Футбольний журналіст Ігор Бурбас розповів, скільки коштуватиме навчально-тренувальний збір збірної України перед матчем проти Боснії і Герцеговини.

Керівництво УАФ позичило у своїх ділових партнерів близько 700 тисяч євро терміном на два місяці для нагальних потреб організації, а саме проведення зборів національної збірної України.

Ігор Бурбас вважає, що це космічна сума. Журналіст заявив, що вона завищена в два-три рази:

«Середній кошторис проведення десятиденних зборів в Іспанії для футбольної делегації – це в середньому 100-120 тисяч євро. Чартерний літак для перельотів на збори, далі у Боснію і згодом у Польщу – це до 100 тисяч євро. Проживання у Боснії та Польщі – ще десь 50 тисяч євро.

Сумарно виходить 270 тисяч євро. На що тоді передбачені решта 430 тис. євро? Нинішня УАФ імпонує своєю відкритістю. Нехай і вибірковою. Тож, сподіваюся, почуємо відповіді», – заявив Ігор Бурбас у своєму телеграм-каналі.

  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.
  • Підопічні Сергія Реброва навесні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.