Поліція затримала ексгравця Севільї, якого засудили за контрабанду кокаїну: він переховувався на Росії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
386
3 голоси
Поліція затримала ексгравця Севільї, якого засудили за контрабанду кокаїну: він переховувався на Росії
Квінсі Промес. Фото: Google
Нападника московського Спартака Квінсі Промеса було затримано в аеропорту Дубая під час того, як його команда проходила прикордонний паспортний контроль на рейс.

Два тижні тому, 14 лютого, амстердамський суд визнав гравця московського Спартака Квінсі Промеса причетним до контрабанди кокаїну у розмірі понад 1350 кілограмів.

Промес отримав вирок у шість років за ґратами. Однак, Квінсі не був на засіданні і спокійно готувався у складі команди з росії до поновлення сезону на болотах, де, скоріш за все, і планував відсидітися, тобто переховуватися від голландського правосуддя.

Однак, сьогодні, 29 лютого, Промес не зміг вилетіти разом зі своєї командою зі зборів в ОАЕ. Про це повідомив телеграм-канал «База».

Його затримали в аеропорту в Дубаї під час того, як команда проходила прикордонний контроль на рейс до Санкт-Петербурга. Промеса доставили у поліцейський відділок. 

Офіційна причина його затримання наразі невідома.

Спартак, на запит пропагандистського ЗМІ, заявив, що ситуація з Промесом непроста і відмовився від подальших коментарів.

  • Квінсі Промес перейшов до Спартака з Москви влітку 2014 року. Потім покинув Москву та грав за іспанську Севілью і амстердамський Аякс, але зимою 2021 року знову повернувся на росію.
  • У поточному сезоні голландець провів за Спартак 21 поєдинок у всіх офіційних турнірах: вісім голів, вісім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у шість мільйонів євро.
  • На рахунку Промеса 50 матчів за національну збірну Нідерландів: сім голів.