Тренер, який працював в УПЛ, може очолити Баварію: гранд Бундесліги визначився із наступником Тухеля

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
311
1 голос
Тренер, який працював в УПЛ, може очолити Баварію: гранд Бундесліги визначився із наступником Тухеля
Роберто Де Дзербі. Фото: Google
Новим головним тренером німецької Баварії з Мюнхена, яку по завершенню сезона точно покине Томас Тухель, може стати колишній головний тренер донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі.

Керівництво мюнхенської Баварії, яка може завершити цей сезон без жодного трофею, вже зараз працює над пошуком головного тренера на наступний сезон з огляду на те, що Томас Тухель влітку стовідсотково залишить команду.

Пріоритетною ціллю для чинних чемпіонів Німеччини є наставник головного нині претендента на золото Бундесліги леверкузенського Байєра Хабі Алонсо, але кандидатура іспанця не єдина.

За інформацією німецького журналіста Флоріана Плеттенберга, на заміну Тухеля до Мюнхена може приїхати чинний наставник англійського Брайтона та колишній головний тренер донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі.

Баварія у поточному сезоні вже вилетіла з Кубка Німеччини, поступившись на стадії 1/16 фіналу Саарбрюкену (1:2), перебуває за крок від вильоту з Ліги чемпіонів після поразки у першій грі 1/8 фіналу від римського Лаціо (0:1) та відстає в чемпіонській гонитві від Байєра на вісім очок.

  • Італійський фахівець працював з Шахтарем у сезоні 2021/2022 років.
  • Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Де Дзербі залишив свою посаду в донецькому клубі та очолив Брайтон.