«З позитивом будемо дивитися далі»: Скрипник прокоментував поразку Металіста 1925 в грі з Динамо

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
444
0 голосів
«З позитивом будемо дивитися далі»: Скрипник прокоментував поразку Металіста 1925 в грі з Динамо
Віктор Скрипник. Фото: Металіст 1925
Головний тренер Металіста 1925 Віктор Скрипник прокоментував поразку проти Динамо в матчі 18-го туру УПЛ, який став для нього офіційним дебютним на чолі харківського клубу.

У матчі 18-му турі чемпіонату України харківський Металіст 1925 приймав у формально домашньому поєдинку київське Динамо.

Головний тренер харків'ян Віктор Скрипник прокоментував поразку з рахунком 2:4:

«Ми зрозуміли, де ми граємо. Грати перший матч з Динамо – це дуже складно. Ми майже місяць разом з командою. Знаємо, де нам треба себе покращувати, що ми й робимо. На жаль, у нас замало часу, але це була гра, в якій для можна знайти й позитив. Тільки з позитивом будемо дивитися далі. Динамо – з перемогою, ми засмучені, але це таке».

Наставник прокоментував дебют Дениса Гармаша за Металіст 1925:

«Ми знаємо, який він імпульсивний, тому замінили в перерві. Він розмовляє не лише з гравцями, а й з суддями, суперником, трибунами. Це дуже хороший для нас хлопець, який допоможе нам в майбутньому. Було б трохи неправильно не замінювати його та залишитися в меншості.

Ми його запросили, щоб він грав такі матчі – в нього немає авторитетів. Це хлопець, який все знає у футболі. На жаль, сьогодні зіграв тільки 45 хвилин з нами», – заявив Віктор Скрипник на післяматчевій пресконференції.

  • Харківський клуб програв свій шостий поєдинок УПЛ поспіль.
  • Поразка залишила Металіст 1925 на 12-му місці в турнірній таблиці з 15 очками в активі.
  • У наступному матчі чемпіонату України харків'яни зіграють на виїзді проти Миная. Гру заплановано на 2 березня. Початок о 13:00.