«У нас була така бурхлива реакція...» Лунін розповів про відпочинок гравців під час футбольного сезону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
240
0 голосів
«У нас була така бурхлива реакція...» Лунін розповів про відпочинок гравців під час футбольного сезону
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін розповів про відпочинок під час футбольного сезону. Голкіпер заявив, що радий вихідним більше, ніж перемозі над Барселоною.

Андрій Лунін розповів про насичений футбольний календар та про те, як важко знайти відпочинок футболістам:

«Взимку було лише п'ять днів відпустки, а зараз влітку, якщо все складеться добре і ми вийдемо на Євро, то моя сім'я поїде відпочивати без мене. Я не поїду. 100% немає можливості спланувати щось, а потім вже якась імпровізація. Щось, якийсь відпочинок буде. Вихідні дні бувають раз-два на місяць.

Коли перемогли Барселону у Суперкубку, в нас буквально через три дні була наступна гра. Нам дали вихідний: яка там була бурхлива реакція... Всі танцювали, стрибали, кричали, раділи втричі більше вихідному, ніж перемозі над Барсою», – розповів Лунін в інтерв'ю ютуб-каналу Трендець.

  • Нагадаємо, що після нічиєї з Райо Вальєкано у 25-му турі (1:1) Реал має у своєму активі 62 залікові бали і продовжує знаходитися на чолі турнірної таблиці Ла Ліги.
  • У наступному турі «вершкові» вдома прийматимуть Севілью. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 22:00.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 18 матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, вісім поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.