«Загроза зникнення клубу минула»: виконавчий директор Металіста 1925 зробив важливу заяву

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
319
0 голосів
«Загроза зникнення клубу минула»: виконавчий директор Металіста 1925 зробив важливу заяву
Андрій Недєлін. Фото: Facebook
Металіст 1925 продовжить існування. Харківському клубу вдалося знайти нового інвестора, ім’я якого не розголошується. Бюджет Металіста 1925 змін не зазнав.

Виконавчий директор Металіста 1925 Андрій Недєлін заспокоїв вболівальників клубу важливою заявою. Клубу вдалося знайти нових інвесторів та продовжити існування:

«Навколофутбольне диво сталося, ситуацію стабілізовано, загроза зникнення клубу минула. Виснажлива доба, довжиною в життя, завершується позитивно. Усі наші шанувальники можуть видихнути, «народжені в бою» ще не сказали свого останнього слова в українській Прем'єр-лізі. Ми у грі!»

Втім, ім’я спонсора Недєлін поки не розкриває:

«Навмисно уникаю конкретики і не деталізую портрет нового партнера та інвестора. У цьому питанні ініціатива цілком на протилежній «половині поля». У найближчі два-три дні всі крапки над «i» буде розставлено». 

Також виконавчий директор харків’ян у заяві, яку він розмістив у своєму Facebook, розповів, чи зміниться фінансовий аспект клубу:

«Зверстаний та затверджений у червні 2023 року бюджет клубу на змагальний період сезону 2023/24 змін не зазнає. Контрактні зобов'язання перед футболістами, тренерським штабом та персоналом не зменшуються».

  • Металіст 1925 після чотирьох зіграних матчів має у своєму активі шість набраних очок та посідає дев’яту сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • Попередній спонсор харківського клубу згорнув фінансування Металіста 1925 після ударів країни-терориста по інфраструктурі компанії.